V.E.G. - KCZ

Title
Ga naar de inhoud
V.E.G. Voorgezette Elementaire Gehoorzaamheid
Aan de curus Voortgezet Elementaire Gehoorzaamheid mogen honden meedoen die geslaagd zijn voor de cursus EG en dus het EG-diploma hebben behaald.
Deze VEG-cursus zet de puntjes op de i en gaat een stapje meer richting training. Naast het herhalen van de basisoefeningen, wordt een begin gemaakt met ' los volgen', 'apporteren' en 'terug plaats'.

Veel honden die aan deze cursus deelnemen, zitten midden in de puberteitsfase. Een moeilijke periode waarin honden hun bazen soms danig op de proef stellen. Het is niet ongebruikelijk dat honden in deze leeftijd op slag alles zijn "vergeten" wat ze tot dan toe geleerd hadden. Het is dan zaak om duidelijk en consequent op te treden en soms betekent dat weer een aantal stapjes terug in de opvoeding.

De VEG wordt na ongeveer 10 lessen afgesloten met een examen. Als u slaagt voor het VEG-examen kunt u doorstromen naar de Obedience cursussen.

Kosten
De kosten voor de cursus VEG bedragen EUR 80,00.

NB: het cursusgeld dient bij inschrijving volledig betaald te worden, dit kan contant maar ook via PIN.

Wilt u zo vriendelijk zijn om af te bellen als u een les niet kunt komen? Telefoonnummer Clubhuis: 079-3164681. Op woensdag en donderdag te bereiken vanaf  ca. 19.00 uur.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over deze cursus, dan kunt u desgewenst contact met het instructieteam Gehoorzaamheid opnemen via de contactpagina.
Terug naar de inhoud