Op 24 oktober zullen de gehoorzaamheid lessen uitvallen.

Vrijwilligers

Net als bij veel andere verenigingen prijst de KC Zoetermeer zich ook gelukkig een team van vrijwilligers te hebben die ons belangeloos helpen bij tal van uit te voeren functies en taken. Op deze pagina laten wij graag weten wie dit zijn.

Redactie K-Zetje
vacant

Ledenadministratie
Marja Kolk

Team onderhoud 
Peter v.d. Burgh 
John Rompa 

Team bar
Rolinka van der Toorn
John Rompa
Annemarie v.d. Burgh
Patrick van Vliet
Coƶrdinator: Karin Hoenstok

Web team
Patrick Spuij
Kees Kolk

Facebook
Patrick van Vliet

 

 

Vrijwilligers zijn bij ons natuurlijk altijd welkom en wanneer u denkt zich voor de KC Zoetermeer belangeloos te kunnen inzetten, nodigen we u graag uit om via ons contactformulier contact hieromtrent met ons op te nemen.

Ook Bij De KCZ      Contactgegevens
ookbijkcz01  ookbijkcz02  ookbijkcz03  ookbijkcz04    


+31793164681 

Email: klik hier

Bezoek ons:

Dr. J.W. Paltelaan 107
2712 PT  Zoetermeer

 

DISCLAIMER: Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van de Kynologen Club Zoetermeer gekopieerd en hergebruikt worden. Teksten en foto's zijn bovendien mogelijk eigendom van derden die hier met toestemming van betreffende eigenaar geplaatst zijn. In die gevallen dient de gebruiker ook toestemming aan de oorspronkelijke auteur te vragen. Aan de Kynologen Club Zoetermeer toegezonden teksten en beeldmateriaal dienen te zijn gevrijwaard van copyright en portretrecht, dit ter verantwoordelijkheid van inzender. Inzenders van teksten en beeldmateriaal geven door inzending gelijktijdig toestemming aan de Kynologen Club Zoetermeer om dit materiaal naar eigen inzicht verder te gebruiken zonder dat hier een financiƫle vergoeding tegenover staat. Zij die meewerken aan activiteiten van de Kynologen Club Zoetermeer gaan er mee akkoord dat zij mogelijk op enig beeldmateriaal verschijnen en geven via deelname akkoord voor gebruik daarvan, tenzij zij dit schriftelijk anders aan het bestuur kenbaar maken.