Op 24 oktober zullen de gehoorzaamheid lessen uitvallen.

SPONSORS

De KC Zoetermeer is haar sponsors bijzonder erkentelijk voor hun bijdragen aan ons. Het is daarom dat wij deze sponsors ook graag aan u voorstellen.

 

logo doedinka 300x144  Doedinka's Samojeden en Shih Tzu (Henk en Trudy Minnaard-Hulzebos) zijn al 40 jaar actief in de Kynologie en hebben een gouden speld van de Raad van Beheer ontvangen. Zij zijn erg begaan met de opvoeding en training van honden; Trudy geeft ook ringtrainingen, is ringmeester en begeleidt keurmeesters. Henk assisteert en ondersteunt Trudy met al zijn passie in deze.Zij fokken altijd met geselecteerde honden. Wel zijn ze gestopt met Samojeeds, omdat hun hart bij het Shih-tzu ras ligt. Zij fokken enkel volgens de eisen van de STVC en Raad van beheer, de hondjes hebben allemaal een ogentest gehad volgens Dip/Ecvo en zijn allemaal goed bevonden.De website van Doedinka's Samojeden en Shih Tzu kunt u bezoeken door deze link aan te klikken (of klik op het hiernaast afgebeelde logo)
   
logo bordersofsweetwood 300x247 Borders of Sweetwood is een kennel met de doelstelling om gezonde en werkwille honden te fokken. Dit gebeurd geheel volgens de regels van de Border Collie Club Nederland, waar zij ook lid van zijn. Alle honden waarmee gefokt wordt, worden uiteraard vooraf gecontroleerd op HD, OCD, LPC, LPA, INC en PRA zodat zeker is dat deze dieren tot in de puntjes gezond zijn. Veel meer informatie over deze fokker kunt u nalezen op de website van Borders of Sweetwood.
   
logo diervoeders 300x32 Diervoeders Zoetermeer is een dierenspeciaalzaak welke al jaar en dag gevestigd is in Zoetermeer. Ze staan bekend om het grote assortiment, scherpe prijzen, vriendelijke bediening en grote service.
   
logo dierenparadijs 300x83 Dierenspeciaalzaak 'Dierenparadijs Zoetermeer' is gevestigd in het oude dorp van Zoetermeer. De Dorpsstaat is een gezellige winkelstraat met veel speciaalzaken. Het voordeel hiervan is dat veel ondernemers zelf in de winkels staan en er dus ook veel kennis van de producten aanwezig is, zoals ook bij het Dierenparadijs het geval is. Het personeel heeft de nodige diploma's op het dierengebied of is hiervoor in opleiding. Tevens volgen zij ook regelmatig lezingen om de kennis goed op peil te houden.
   
logo snuffelsul Snuffelspul is een Zoetermeers bedrijf dat hondenbenodigdheden levert in Nederland en BelgiĆ«. Gratis bezorgservice voor Zoetermeer en omstreken. Bent u lid van de KC Zoetermeer? Dan krijgt u standaard 5% korting op het gehele assortiment met de kortingscode die in het clubblad vermeld is. Snuffelspul, uit liefde voor uw hond.
Ook Bij De KCZ      Contactgegevens
ookbijkcz01  ookbijkcz02  ookbijkcz03  ookbijkcz04    


+31793164681 

Email: klik hier

Bezoek ons:

Dr. J.W. Paltelaan 107
2712 PT  Zoetermeer

 

DISCLAIMER: Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van de Kynologen Club Zoetermeer gekopieerd en hergebruikt worden. Teksten en foto's zijn bovendien mogelijk eigendom van derden die hier met toestemming van betreffende eigenaar geplaatst zijn. In die gevallen dient de gebruiker ook toestemming aan de oorspronkelijke auteur te vragen. Aan de Kynologen Club Zoetermeer toegezonden teksten en beeldmateriaal dienen te zijn gevrijwaard van copyright en portretrecht, dit ter verantwoordelijkheid van inzender. Inzenders van teksten en beeldmateriaal geven door inzending gelijktijdig toestemming aan de Kynologen Club Zoetermeer om dit materiaal naar eigen inzicht verder te gebruiken zonder dat hier een financiƫle vergoeding tegenover staat. Zij die meewerken aan activiteiten van de Kynologen Club Zoetermeer gaan er mee akkoord dat zij mogelijk op enig beeldmateriaal verschijnen en geven via deelname akkoord voor gebruik daarvan, tenzij zij dit schriftelijk anders aan het bestuur kenbaar maken.