Op 24 oktober zullen de gehoorzaamheid lessen uitvallen.

Jacht

KC Zoetermeer start met jachttraining
Eénmaal per jaar (ca eind april) start op de KC Zoetermeer een jachttraining. Deze training is speciaal voor jachthonden (rasgroep 7 en 8) vanaf een leeftijd van 6 maanden en loopt de hele zomer door tot in augustus (m.a.w. er is dus géén zomerstop voor deze cursus). De training wordt afgesloten met een proef. Voorafgaand aan de jachttraining wordt in de maand maart een informatieavond georganiseerd voor hen die niet eerder een jachttraining hebben gevolgd, maar wel geïnteresseerd zijn om hier aan deel te nemen. Ook kunt u zich dan inschrijven voor deze training. Op deze avond wordt gelijk een eerste informatiesessie gegeven. De lessen (op donderdagavond) starten om 19:30 uur waarvan de eerste drie lessen op het terrein van de KCZ zullen zijn. De overige lessen worden op verschillende locaties in de regio Haaglaanden gegegeven.

Inhoud van de training
Wat gaan we in deze training doen? Leren apporteren, zowel makkelijke als moeilijkere apporten, zwemmen, steadyness oefenen en uiteraard gehoorzaamheidsoefeningen zoals los en aangelijnd volgen, voorkomen etc.  

Voor wie is deze training geschikt?
De jachttraining is geschikt voor iedere jachthond (rasgroep 7 en 8) vanaf 6 maanden en eigenaar die iets anders wil dan gehoorzaamheid.  

Trainingsmateriaal
Waar trainen we mee? We beginnen de training met dummy`s en als er wild voor handen is, zoals haas of eend, zal dat ook gebruikt worden. De eigenaar moet dus niet bang zijn om dood wild aan te pakken. Welk materiaal specifiek gebruikt gaat worden, verneemt u tijdens de informatie-avond. Desgewenst kunt u daar het materiaal ook direct bestellen.   

Locatie
Waar trainen we? We beginnen de training in de eerste instantie op het terrein van KC Zoetermeer. Wanneer de basis van de training afdoende is, wijken we uit naar andere gebieden zoals het Abwoudste bos in Delft. In die gevallen dient u wel zelf over vervoer (auto) te beschikken.  

Kosten
De kosten voor de jachttraining bedragen EUR 130,00. Dit bedrag is exclusief benodigdheden zoals 2 dummies, jachtlijn en een jachtfluit. Tevens dient u lid te zijn (of te worden) van de KC Zoetermeer.
NB: bedragen voor de cursus dienen bij inschrijving volledig en contant betaald te worden.

Maximaal aantal deelnemers
Gezien de aard van de training geldt een maximum op het aantal deelnemers. Schrijf u dus snel in als u interesse heeft! Vol is vol.  

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neemt u dan svp contact op met het instructieteam jachttraining via het contactformulier.

Ook Bij De KCZ      Contactgegevens
ookbijkcz01  ookbijkcz02  ookbijkcz03  ookbijkcz04    


+31793164681 

Email: klik hier

Bezoek ons:

Dr. J.W. Paltelaan 107
2712 PT  Zoetermeer

 

DISCLAIMER: Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van de Kynologen Club Zoetermeer gekopieerd en hergebruikt worden. Teksten en foto's zijn bovendien mogelijk eigendom van derden die hier met toestemming van betreffende eigenaar geplaatst zijn. In die gevallen dient de gebruiker ook toestemming aan de oorspronkelijke auteur te vragen. Aan de Kynologen Club Zoetermeer toegezonden teksten en beeldmateriaal dienen te zijn gevrijwaard van copyright en portretrecht, dit ter verantwoordelijkheid van inzender. Inzenders van teksten en beeldmateriaal geven door inzending gelijktijdig toestemming aan de Kynologen Club Zoetermeer om dit materiaal naar eigen inzicht verder te gebruiken zonder dat hier een financiële vergoeding tegenover staat. Zij die meewerken aan activiteiten van de Kynologen Club Zoetermeer gaan er mee akkoord dat zij mogelijk op enig beeldmateriaal verschijnen en geven via deelname akkoord voor gebruik daarvan, tenzij zij dit schriftelijk anders aan het bestuur kenbaar maken.