Op 24 oktober zullen de gehoorzaamheid lessen uitvallen.

V.E.G.

Aan de curus Voortgezet Elementaire Gehoorzaamheid mogen honden meedoen die geslaagd zijn voor de cursus EG en dus het EG-diploma hebben behaald.
Deze VEG-cursus zet de puntjes op de i en gaat een stapje meer richting training. Naast het herhalen van de basisoefeningen, wordt een begin gemaakt met ' los volgen', 'apporteren' en 'terug plaats'.

Veel honden die aan deze cursus deelnemen, zitten midden in de puberteitsfase. Een moeilijke periode waarin honden hun bazen soms danig op de proef stellen. Het is niet ongebruikelijk dat honden in deze leeftijd op slag alles zijn "vergeten" wat ze tot dan toe geleerd hadden. Het is dan zaak om duidelijk en consequent op te treden en soms betekent dat weer een aantal stapjes terug in de opvoeding.

De VEG wordt na ongeveer 11 lessen afgesloten met een examen. Als u slaagt voor het VEG-examen kunt u doorstromen naar de Obedience cursussen.

Kosten
De kosten voor de cursus VEG bedragen EUR 60,=.
U dient tevens lid te zijn van de KC Zoetermeer. 
NB: bedragen voor de cursus dienen bij inschrijving volledig en contant betaald te worden.

Lesdagen en tijden
Donderdagavond. Zie de agenda.
Wilt u zo vriendelijk zijn om af te bellen als u een les niet kunt komen? Telefoonnummer Clubhuis: 079-3164681. Op woensdag en donderdag te bereiken vanaf  ca. 19.00 uur.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over deze cursus, dan kunt u desgewenst contact met het instructieteam Gehoorzaamheid opnemen via het contactformulier.

Ook Bij De KCZ      Contactgegevens
ookbijkcz01  ookbijkcz02  ookbijkcz03  ookbijkcz04    


+31793164681 

Email: klik hier

Bezoek ons:

Dr. J.W. Paltelaan 107
2712 PT  Zoetermeer

 

DISCLAIMER: Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van de Kynologen Club Zoetermeer gekopieerd en hergebruikt worden. Teksten en foto's zijn bovendien mogelijk eigendom van derden die hier met toestemming van betreffende eigenaar geplaatst zijn. In die gevallen dient de gebruiker ook toestemming aan de oorspronkelijke auteur te vragen. Aan de Kynologen Club Zoetermeer toegezonden teksten en beeldmateriaal dienen te zijn gevrijwaard van copyright en portretrecht, dit ter verantwoordelijkheid van inzender. Inzenders van teksten en beeldmateriaal geven door inzending gelijktijdig toestemming aan de Kynologen Club Zoetermeer om dit materiaal naar eigen inzicht verder te gebruiken zonder dat hier een financiƫle vergoeding tegenover staat. Zij die meewerken aan activiteiten van de Kynologen Club Zoetermeer gaan er mee akkoord dat zij mogelijk op enig beeldmateriaal verschijnen en geven via deelname akkoord voor gebruik daarvan, tenzij zij dit schriftelijk anders aan het bestuur kenbaar maken.