Op 24 oktober zullen de gehoorzaamheid lessen uitvallen.

Puppen Regulier

De puppy cursus regulier is voor puppy's tot 6 maanden. De cursus is gericht op het aanleren van de basisbeginselen voor een goed opgevoede hond: wandelen aan een slappe lijn, spelen met de baas, zit, af, naar de baas komen, blijven, tanden kijken, e.d. Ook bij deze cursus staat socialisatie van uw puppy centraal. De cursus wordt na ongeveer 11 lessen afgesloten met een puppy-examen, waarna u kunt doorstromen naar onze cursus Basis Elementaire Gehoorzaamheid (BEG). De puppy cursus regulier start in het voor- en najaar.

Kosten
De kosten voor de cursus Puppy Regulier EUR 60,= voor KCZ-leden en EUR 75,= voor niet-KCZ-leden. U hoeft dus geen lid te zijn van de KCZ om aan deze cursus deel te nemen!
NB: bedragen voor de cursus dienen bij inschrijving volledig en contant betaald te worden.

Lesdagen en tijden
Woensdag en Donderdag (afhankelijk van uw inschrijving). Zie de agenda.
Wilt u zo vriendelijk zijn om af te bellen als u een les niet kunt komen? Telefoonnummer Clubhuis: 079-3164681. Op woensdag en donderdag te bereiken vanaf  ca. 19.00 uur.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over deze cursus, dan kunt u desgewenst contact met het instructieteam Gehoorzaamheid opnemen via het contactformulier.

Ook Bij De KCZ      Contactgegevens
ookbijkcz01  ookbijkcz02  ookbijkcz03  ookbijkcz04    


+31793164681 

Email: klik hier

Bezoek ons:

Dr. J.W. Paltelaan 107
2712 PT  Zoetermeer

 

DISCLAIMER: Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van de Kynologen Club Zoetermeer gekopieerd en hergebruikt worden. Teksten en foto's zijn bovendien mogelijk eigendom van derden die hier met toestemming van betreffende eigenaar geplaatst zijn. In die gevallen dient de gebruiker ook toestemming aan de oorspronkelijke auteur te vragen. Aan de Kynologen Club Zoetermeer toegezonden teksten en beeldmateriaal dienen te zijn gevrijwaard van copyright en portretrecht, dit ter verantwoordelijkheid van inzender. Inzenders van teksten en beeldmateriaal geven door inzending gelijktijdig toestemming aan de Kynologen Club Zoetermeer om dit materiaal naar eigen inzicht verder te gebruiken zonder dat hier een financiƫle vergoeding tegenover staat. Zij die meewerken aan activiteiten van de Kynologen Club Zoetermeer gaan er mee akkoord dat zij mogelijk op enig beeldmateriaal verschijnen en geven via deelname akkoord voor gebruik daarvan, tenzij zij dit schriftelijk anders aan het bestuur kenbaar maken.