Op 24 oktober zullen de gehoorzaamheid lessen uitvallen.

E.G.

De trainingen Gedrag en Gehoorzaamheid vormen de basis voor een goede relatie tussen baas en hond. De hond leert op een leuke manier allerlei dingen die belangrijk zijn voor de algemene omgang tussen mens en hond in de dagelijkse praktijk, maar ook in de omgang tussen honden onderling.
De Elementaire Gehoorzaamheid is sterk gericht op de opvoeding, de andere cursussen binnen deze discipline zijn meer gericht op training.

De EG is een vervolg op de Basis Elementaire Gehoorzaamheid. Wanneer u het examen voor EG succesvol heeft afgesloten, kunt u verder naar de cursus Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheid.

Kosten
De kosten voor de cursus EG bedragen EUR 60,=. U dient tevens lid te zijn van de KC Zoetermeer.
NB: bedragen voor de cursus dienen bij inschrijving volledig en contant betaald te worden.

Lesdagen en tijden
Woensdag en Donderdag (afhankelijk van uw inschrijving). Zie de agenda.
Wilt u zo vriendelijk zijn om af te bellen als u een les niet kunt komen?
Telefoonnummer Clubhuis: 079-3164681. Op woensdag en donderdag te bereiken vanaf  ca. 19.00 uur.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over deze cursus, dan kunt u desgewenst contact met het instructieteam Gehoorzaamheid opnemen via het contactformulier

Ook Bij De KCZ      Contactgegevens
ookbijkcz01  ookbijkcz02  ookbijkcz03  ookbijkcz04    


+31793164681 

Email: klik hier

Bezoek ons:

Dr. J.W. Paltelaan 107
2712 PT  Zoetermeer

 

DISCLAIMER: Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van de Kynologen Club Zoetermeer gekopieerd en hergebruikt worden. Teksten en foto's zijn bovendien mogelijk eigendom van derden die hier met toestemming van betreffende eigenaar geplaatst zijn. In die gevallen dient de gebruiker ook toestemming aan de oorspronkelijke auteur te vragen. Aan de Kynologen Club Zoetermeer toegezonden teksten en beeldmateriaal dienen te zijn gevrijwaard van copyright en portretrecht, dit ter verantwoordelijkheid van inzender. Inzenders van teksten en beeldmateriaal geven door inzending gelijktijdig toestemming aan de Kynologen Club Zoetermeer om dit materiaal naar eigen inzicht verder te gebruiken zonder dat hier een financiƫle vergoeding tegenover staat. Zij die meewerken aan activiteiten van de Kynologen Club Zoetermeer gaan er mee akkoord dat zij mogelijk op enig beeldmateriaal verschijnen en geven via deelname akkoord voor gebruik daarvan, tenzij zij dit schriftelijk anders aan het bestuur kenbaar maken.