Op 24 oktober zullen de gehoorzaamheid lessen uitvallen.

Gehoorzaamheid

De opvoeding van de hond is een langzaam verlopend proces en vraagt veel geduld. In het wild levende honden kennen een leider. Voor uw huishond bent u de leider. Als u deze rol niet aankunt of niet op de juiste manier speelt, zal de hond proberen om deze rol over te nemen wat zich zal uiten in ongewenst gedrag. De opvoeding dient consequent maar met liefde en geduld te geschieden.

Ons uiteindelijke doel met de gehoorzaamheidscursussen is, dat u plezier van en met uw hond hebt en dat hij geen overlast bezorgt aan zijn omgeving. De gehoorzaamheidscursussen die wij aanbieden zijn ondersteunend aan de opvoeding die u, uw hond geeft. In de cursus geven wij u tips over de opvoeding en leren wij u oefeningen aan die u thuis kunt trainen met uw hond. Verder spelen wij in op de behoeften van deelnemers, omdat iedereen; baas en hond, zijn eigen leerstijl heeft. Onder de gehoorzaamheid vallen de volgende cursussen:

  • Puppy Introductie cursus
  • Puppy cursus regulier
  • Beginners Elementaire Gehoorzaamheid
  • Elementaire Gehoorzaamheid
  • Voortgezette Elementaire Gehoorzaamheid
  • FCI Obedience 

Meer informatie over de inhoud van een cursus leest u op de betreffende pagina van de cursus.

 

 

Wilt u liever eerst contact met het instructieteam en uw vragen stellen, gebruik dan het contactformulier.

Ook Bij De KCZ      Contactgegevens
ookbijkcz01  ookbijkcz02  ookbijkcz03  ookbijkcz04    


+31793164681 

Email: klik hier

Bezoek ons:

Dr. J.W. Paltelaan 107
2712 PT  Zoetermeer

 

DISCLAIMER: Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van de Kynologen Club Zoetermeer gekopieerd en hergebruikt worden. Teksten en foto's zijn bovendien mogelijk eigendom van derden die hier met toestemming van betreffende eigenaar geplaatst zijn. In die gevallen dient de gebruiker ook toestemming aan de oorspronkelijke auteur te vragen. Aan de Kynologen Club Zoetermeer toegezonden teksten en beeldmateriaal dienen te zijn gevrijwaard van copyright en portretrecht, dit ter verantwoordelijkheid van inzender. Inzenders van teksten en beeldmateriaal geven door inzending gelijktijdig toestemming aan de Kynologen Club Zoetermeer om dit materiaal naar eigen inzicht verder te gebruiken zonder dat hier een financiƫle vergoeding tegenover staat. Zij die meewerken aan activiteiten van de Kynologen Club Zoetermeer gaan er mee akkoord dat zij mogelijk op enig beeldmateriaal verschijnen en geven via deelname akkoord voor gebruik daarvan, tenzij zij dit schriftelijk anders aan het bestuur kenbaar maken.