Laatste Ringtraining woensdag 27 juni.

Eerste Ringtraining najaarsseizoen Woensdag 5 september

Een vernieuwde site

HomeHet is u ongetwijfeld opgevallen: de website zit in een nieuw jasje! Het vertrouwde blauw is uiteraard gebleven, al is het iets donkerder van kleur en de menubalk is er ook nog, redelijk boven in beeld. Maar daar blijft het ook wel bij. Een aantal zaken zijn verdwenen (voornamelijk oude tot zeer oude berichten) en de menukeuzes zijn sterk ingekort tot een beperkt aantal. Wie de website op een tablet of smartphone lees, merkt dat de website zich nu daar aan aanpast (responsive layout zoals dat in vaktermen heet).

Ook gebleven zijn de verwijzingen rechtsboven naar onze facebookpagina en het fotoalbum. U klikt eenvoudigweg op één van die symbolen om daar te komen. Wie op zoek is naar ons adres kan het bijna niet meer missen: zowel boven als bijna onderaan de homepage en de contactpagina staat dit opgenomen en tenslotte ook nog eens in het menu KCZ.

CONTACT
Wie een vraag heeft aan de KCZ klikt simpelweg op de optie Contact of lager in beeld op de tekst "klik hier" bij Contactgegevens. U hoeft geen emailadres in te geven. In plaats daarvan selecteert u gewoon uit de keuzelijst wie u een bericht wilt zenden: bestuursleden, instructeurs, redactieleden, u noemt het maar... ze staan allemaal opgenomen in de adressenlijst. Makkelijker kan haast niet! En natuurlijk krijgt u zelf een kopie van uw berichtje dat u ons gezonden heeft zodat u weet dat uw vraag of opmerking echt bij ons gearriveerd is.

AGENDA
De meest gebruikte zaken binnen onze website zijn uiteraard de agenda en de nieuwsberichten. U ziet deze vrij boven in beeld al in de grote witte vlakken opgenomen staan. In de agenda staan dagen waarop iets te doen is, blauw aangegeven. Klikt u op één van deze dagen dan wordt de dag aan u getoond en kunt u daar vandaan zelf bepalen of u de rest van de week of misschien wel de hele maand wilt bekijken. Het is maar één klik van uw wens verwijderd! Klikt u op de tekst van een gebeurtenis in de agenda, dan wordt er meer informatie over die gebeurtenis aan u getoond.

NIEUWS
De laatst toegevoegde berichten ziet u direct vanaf de startpagina staan in het witte vlak met de kop Het Laatste Nieuws. Even klikken op het gewenste item en u leest het volledige bericht met betrekking tot dat item. Een andere manier om bij het nieuws te komen is door op de menukeuze Nieuws te klikken. De nieuwsberichten worden dan onder elkaar aan u getoond.

 

Al met al hopen we de site voor u gebruiksvriendelijk(er) gemaakt te hebben!

Ook Bij De KCZ      Contactgegevens
ookbijkcz01  ookbijkcz02  ookbijkcz03  ookbijkcz04    


+31793164681 

Email: klik hier

Bezoek ons:

Dr. J.W. Paltelaan 107
2712 PT  Zoetermeer

 

DISCLAIMER: Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van de Kynologen Club Zoetermeer gekopieerd en hergebruikt worden. Teksten en foto's zijn bovendien mogelijk eigendom van derden die hier met toestemming van betreffende eigenaar geplaatst zijn. In die gevallen dient de gebruiker ook toestemming aan de oorspronkelijke auteur te vragen. Aan de Kynologen Club Zoetermeer toegezonden teksten en beeldmateriaal dienen te zijn gevrijwaard van copyright en portretrecht, dit ter verantwoordelijkheid van inzender. Inzenders van teksten en beeldmateriaal geven door inzending gelijktijdig toestemming aan de Kynologen Club Zoetermeer om dit materiaal naar eigen inzicht verder te gebruiken zonder dat hier een financiële vergoeding tegenover staat. Zij die meewerken aan activiteiten van de Kynologen Club Zoetermeer gaan er mee akkoord dat zij mogelijk op enig beeldmateriaal verschijnen en geven via deelname akkoord voor gebruik daarvan, tenzij zij dit schriftelijk anders aan het bestuur kenbaar maken.