Voorjaarswandeling 2018

Omdat het nieuwe jaar weer is begonnen met het trainen van onze honden vinden wij het leuk om gezellig een wandeling te doen op het strand van Kijkduin.

Na de wandeling willen we graag een kopje koffie met gebak gaan drinken wat aangeboden wordt door de vereniging. Dus vindt u het leuk om mee te gaan geef u dan snel op.
De wandeling vind plaats op Zondag 11 Februari 2018 we verzamelen om 9:15 uur en om 9:30 uur gaan we wandelen.


Parkeren kan aan de overkant van het restaurant.


Restaurant de Haagsche Beek
Machiel Vrijenhoeklaan 175 - 2555 NA Den Haag

LET OP!!

Het is dit jaar verplicht om u aan te melden als u graag meegaat met de wandeling.

U kunt zich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. d.m.v. een e-mail met aantal deelnemers voor de wandeling aanmelden.

Ook Bij De KCZ      Contactgegevens
ookbijkcz01  ookbijkcz02  ookbijkcz03  ookbijkcz04    


+31793164681 

Email: klik hier

Bezoek ons:

Dr. J.W. Paltelaan 107
2712 PT  Zoetermeer

 

DISCLAIMER: Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het bestuur van de Kynologen Club Zoetermeer gekopieerd en hergebruikt worden. Teksten en foto's zijn bovendien mogelijk eigendom van derden die hier met toestemming van betreffende eigenaar geplaatst zijn. In die gevallen dient de gebruiker ook toestemming aan de oorspronkelijke auteur te vragen. Aan de Kynologen Club Zoetermeer toegezonden teksten en beeldmateriaal dienen te zijn gevrijwaard van copyright en portretrecht, dit ter verantwoordelijkheid van inzender. Inzenders van teksten en beeldmateriaal geven door inzending gelijktijdig toestemming aan de Kynologen Club Zoetermeer om dit materiaal naar eigen inzicht verder te gebruiken zonder dat hier een financiƫle vergoeding tegenover staat. Zij die meewerken aan activiteiten van de Kynologen Club Zoetermeer gaan er mee akkoord dat zij mogelijk op enig beeldmateriaal verschijnen en geven via deelname akkoord voor gebruik daarvan, tenzij zij dit schriftelijk anders aan het bestuur kenbaar maken.

Onze sponsors: