FAQ - KCZ

Title
Ga naar de inhoud
Frequently Asked Questions - Vraagbaak
Wanneer kan ik mij inschrijven voor een cursus en als lid bij de KC Zoetermeer?
De exacte inschrijfdatum is steeds afhankelijk van het startmoment van een bepaalde cursus. Na afloop van een cursus volgt (in veel gevallen) een examen. Aan het einde van de examendag is dan ook gelijktijdig de mogelijkheid tot inschrijven voor de volgende start van die cursus.
Let dus altijd op berichten omtrent examendata. Dat is namelijk de dag van inschrijven voor het eerstvolgende seizoen.
Soms is het nog mogelijk om je in te schrijven als de cursus al gestart is en er nog open plekken zijn. Je mag (en wilt) natuurlijk niet teveel lessen achterlopen, dus op gegeven moment is het raadzaam te wachten tot de volgende datum. Maar wil je weten of er nog gelegenheid is tot inschrijven, neem dan contact op met de betreffende discipline via het contactformulier op onze site.

Wanneer kan ik met een puppytraining beginnen?
Vanaf het moment dat je pup 8 weken oud is, kan je al een training bij ons volgen.
We hebben daarvoor de Puppy Introductiecursus. Alle informatie over deze training kan je hier verder lezen.
Is je pup al wat ouder, of heb je de Puppy Intro al gedaan, dan kan je met de Puppy Cursus Regulier bij ons aan de slag. Dit is een cursus voor puppen tot 6 maanden. Alle informatie over deze training kan je hier verder lezen.

Valt er wel eens een les uit gedurende de cursusduur?
Normaliter vallen er geen lessen uit, of het moet wel heel bar en boos weer zijn. Natuurlijk kunnen we niets 100% garanderen, maar het komt maar zelden voor dat een les bij ons uitvalt.
Mocht er onverhoopt een les uitvallen, dan proberen we je tijdig in te lichten uiteraard. In die gevallen zal ook op de website een opvallend bericht met banner worden getoond. Je kunt dus ook altijd even op de website controleren als je denkt dat er misschien een les uitvalt.
In dit geval is ook "geen bericht, is goed bericht".

Wat moet ik doen als ik niet naar een les kan komen?
Mocht je om bepaalde redenen niet naar een les kunnen komen, dan vragen we je dit zo snel mogelijk aan ons te laten weten via je instructeur. Is het echt een "last minute" situatie, bel dan even met het clubhuis (079-3164681 - alleen tijdens openingstijden bereikbaar) en meld je daar even af onder vermelding van je naam, de naam van je hond en bij welke instructeur je les hebt.

Wat is de prijs van een cursus bij de KC Zoetermeer?
De prijs van een cursus is afhankelijk van welke cursus je wilt volgen. Tevens moet je voor cursussen soms ook lid zijn van de KC Zoetermeer. Op onze site staat bij bij alle cursussen steeds vermeld, wat de cursus kost, hoe lang de cursus duurt en of je voor die cursus lid moet zijn (je kunt je altijd inschrijven als lid natuurlijk).
Onder het menu CURSUSSEN staan alle beschikbare cursussen vermeld (let op: er zijn ook menu's die verder uitklappen, zoals bij Gehoorzaamheid).

Wat is het adres van de KC Zoetermeer?
Het adres van ons clubgebouw en dat voor het zenden van post naar de KC Zoetermeer is:
KC Zoetermeer
Dr. J.W. Paltelaan 107
2712 PT Zoetermeer
Het clubgebouw is geopend op cursusdagen gedurende de cursusduur. Zie daarvoor de cursuspagina's.

Wat is de bankrekening van de KC Zoetermeer?
Het algemeen IBAN nummer dat u voor overschrijvingen naar de KC Zoetermeer nodig heeft is NL02INGB0004439577.

Gebruikt de KC Zoetermeer ook sociale media?

Facebook
De KC Zoetermeer heeft een facebookpagina waar regelmatig berichten worden geplaatst. Dit zijn overigens veelal zaken die ook op onze website staan.
Vanaf onze website kunt u gemakkelijk de facebookpagina bezoeken door op het facebook-teken aan de boven-, rechter- of onderzijde van onze pagina's te klikken (een F in een cirkel).

Flickr
Naast Facebook hebben we ook nog een account op de fotosite Flickr. Hier staan foto's van diverse evenementen. We kiezen voor deze pagina omdat foto's - zeker in hoge resolutie - erg veel ruimte innemen op onze webserver. Door gebruik te maken van Flickr kunnen wij u de foto's nu ook in hoge resolutie aanbieden.
Vanaf onze website kunt u gemakkelijk de Flickr pagina bezoeken door op het cirkeltje met twee puntjes daarin te klikken. Dit symbool staat aan de boven-, rechter- en onderzijde van onze pagina's, naast het facebook-symbool.
Terug naar de inhoud