B.E.G - KCZ

Title
Ga naar de inhoud
B.E.G. Beginners Elementaire Gehoorzaamheid
De trainingen Gedrag en Gehoorzaamheid vormen de basis voor een goede relatie tussen baas en hond. De hond leert op een leuke manier allerlei dingen die belangrijk zijn voor de algemene omgang tussen mens en hond in de dagelijkse praktijk, maar ook in de omgang tussen honden onderling. De Beginners Elementaire Gehoorzaamheid is sterk gericht op de opvoeding, de andere cursussen binnen deze discipline zijn meer gericht op training.

De BEG is een vervolg op de Puppy Cursus Regulier of voor oudere honden die nog niet eerder een gehoorzaamheidscursus hebben gehad. De basisbeginselen, zoals die bij de puppy cursus regulier zijn aangeleerd worden verder uitgebreid en er worden nieuwe oefeningen aangeleerd, zoals 'zit en blijf', 'af en blijf', de hond (los) voor roepen, volgen aan een slappe lijn en 'voet'. De BEG wordt na ongeveer 11 lessen afgesloten met een examen. Als u slaagt voor het examen kunt u doorstromen naar de Elementaire Gehoorzaamheid.

Kosten
De kosten voor de cursus BEG bedragen EUR 80,00.

NB: het cursusgeld dient bij inschrijving volledig betaald te worden, dit kan contant maar ook via PIN.

Lesdagen en tijden
Woensdag en Donderdag (afhankelijk van uw inschrijving). Zie de agenda.
Wilt u zo vriendelijk zijn om af te bellen als u een les niet kunt komen?
Telefoonnummer Clubhuis: 079-3164681. Op woensdag en donderdag te bereiken vanaf  ca. 19.00 uur.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over deze cursus, dan kunt u desgewenst contact met het instructieteam Gehoorzaamheid opnemen via de contactpagina.
Terug naar de inhoud